Opgave Versierde wagens Dorpsfeest!!

Dorpsfeest Blankenham!!

10 & 11 juli is het zover

De versierde wagenoptocht zal weer een onderdeel zijn van het dorpsfeest! Ook dit jaar hebben we weer een vroege opgave  en minimum aantal versierde wagens. Zijn alle bouwers weer net zo enthousiast als tijdens het dorpsfeest in 600 jaar Blankenham? Om een waardige optocht te behouden is het minimale aantal wagens  vastgesteld op 5 versierde wagens.

Lijkt het u leuk om een versierde wagen te bouwen geef dit dan door voor 20 februari 2020 via: oranjevereniging.blankenham@gmail.com

Op 28 februari tijdens de jaarvergadering zal bekend worden gemaakt of de versierde wagen optocht door gaat met minimaal 5 versierde wagens, of dat de Oranjevereniging een andere activiteit gaat bedenken voor de zaterdag ochtend.

Voor alle duidelijkheid zijn er nog een paar regels:
Hoogte       maximaal: 4,0 meter
Lengte       maximaal 12,0 meter
Breedte      maximaal 3,0 meter

De wagen moet gemotoriseerd worden voortgetrokken.

Ben je nu wel heel creatief maar is een wagen bouwen een maatje te groot?? Ook dit jaar is er de categorie ‘Klein maar Fijn’!!