Nieuwe buurtwerker Blankenham; even voorstellen Sofie Reuvers

Even voorstellen

Beste bewoners van Blankenham,

Mijn naam is Sofie Reuvers, 24 jaar oud en sinds oktober ben ik met veel enthousiasme werkzaam als buurtwerker bij Sociaal Werk De Kop.

Wil je activiteiten organiseren voor ouderen, ouders of jongeren? Heb je vragen over groenvoorziening of maak je je misschien zorgen over iemand in de buurt?

Sociaal Werk De Kop vindt het belangrijk dat jij als inwoner zelf aangeeft wat beter kan in jouw omgeving. Samen kijken we naar passende oplossingen. Dit doen we door op straat met jou in gesprek te gaan, maar ook door samenwerking te zoeken met bijvoorbeeld Dorpsbelang, de Skulpe, verenigingen, gebiedscoördinator gemeente Steenwijkerland en politie. Zo maken we samen jouw woonomgeving gezonder, fijner en leefbaarder.

Ik wil als buurtwerker graag samen met jou aan de leefbaarheid en wensen voor het dorp Blankenham werken. Ik bied ondersteuning bij activiteiten en initiatieven die een bijdrage leveren aan het omzien naar elkaar en het gezonder inrichten van Blankenham. Maar ook voor individuele vragen kun je bij mij terecht.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is de geplande open inloop in de Skulpe helaas nog niet mogelijk. Zodra dit wel weer fysiek georganiseerd kan worden word je op de hoogte gebracht. Ik kom daarom graag alvast in contact met iedereen, voor vragen/ ideeën of gewoon voor een gezellig praatje.

Tot die tijd ben ik elke woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig op straat in mijn herkenbare blauwe jas (vanaf 13 januari a.s.). Spreek me dan gerust aan! Daarnaast kunnen we ook (video) bellen, appen en ben ik per mail bereikbaar.

Hopelijk tot ziens!

Sofie Reuvers
Buurtwerker Sociaal Werk De Kop
s.reuvers@sociaalwerkdekop.nl
(06) 827 578 86